Fan faaan

imorgon ska jag lämna in en uppgift i skolan
och jag kan inte skriva ut det !!
Frida in glad !
men aja nu har jag tagit in det på ett minne och ska skriva ut
det i skolan jippie skit bra :!
eller inte 

// frida <3

Bra och dåligt

Som ni kanske märkt så bloggar varken jag eller frida så mycket längre, det har mycket att göra med skolan och göra. Iaf för min del för att jag får ca 5-6 läxor/vecka, så då blire inte så mycket tanke på uppdatering när man kommer hem typ 15.15-15.40!
'
Men vi uppdaterar våran Youtube-kanal med en del låtar och ännu en e på G! Så checka :D
XthegurlzX

//Eve

Den biologiska klockan tickar för JB…

Vi gissar att Selena Gomez är lite extra nervös just nu…Hennes käresta Justin Bieber har nämligen avslöjat i en intervju att han vill bli en ung pappa och skaffa sig en nätt liten barnaskara redan innan han har fyllt 25. Och på äkta amerikanskt konservativt vis vill han dessutom ha gift sig innan dess. I en intervju med WWD berättar han: "Well, by 25 or 26, I want to see myself, like, married or start looking for a family. I want to be a young dad. I want to be able to have done what I wanted to do - to be successful, to do a movie or whatever. But if the time is right, I definitely want to be married by 25."

Den 17-åriga sångprinsen från Kanada har tidigare berättat att han vill se sina barn växa upp i sitt älskade hemland. Även om livet i Los Angeles är coolt för stunden, lockar ändå Kanadas vidder mer: "I think it would be cool to get a condo out here, but eventually I'll probably want to move back to Canada and raise my family. Why? I dunno, I'm Canadian, I feel like I want my kids to be Canadian." Selena, är du beredd att stadga dig och lämna amerikas marker om sisådär 6-7 år? It takes two to tango, som man säger…
Justin Bieber vill bli en ung pappa
// Frida♥

11 September :'(

Nu var det 10 år sen world trade center försvann !

många människor dog :(
jag tycker synd om alla människor som niste någon
och dom som var med om det som dog hoppas jag har det bra där dom nu är
usch att något sånt hände
och om ni kollar på det förra inlägget så dog ju Billie Joes pappa den 10 september 
och world trade center den 10 september
men det var ju inte samma år men endå det är ju lite läskigt !

// Frida <3


September!

För 29 år sen dog Andy Armstrong
när Billie Joe bara var 10 år
i cancer 

R♥I♥P 
Andy Armstrong!
Ollie ( Billie´s mamma ) och Bille
// Frida ♥

Jared Leto säger åt sitt skivbolag att fara och flyga!

Med en film! För ett par år sedan hamnade Jared Leto och hans "30 Seconds To Mars"-bandmedlemmar i en stor fight med sitt skivbolag EMI efter att företaget hade köpts av en privat kapitalfirma vid namn Terra Firma. Chefer i bolaget
stämde bandet på motsvarande 191 miljoner kronor,
och hävdade att de hade brutit skivkontraktet genom att producera för få album. Bandet slogs tillbaka, och fallet avgjordes i en kompromiss ett år senare.

Men tydligen kunde Jared bara inte släppa det. I ett blogginlägg skrivet av musikindustriexperten Bob Lefsetz, avslöjas det att Jared länge har arbetat på någon form av hämnd. Han ska göra en film om det hela, som berättar bandets sida av historian och han ska kalla in ett flertal vittnen.

Förhoppningsvis vet dem vad de ger sig in i, för i våra ögon ser det här ut som något som lätt kan resultera i ännu en miljonstämning!
Källa Mtv
// Frida<3