Gaga är bäst!

Beyoncé: Lady Gaga är bäst i världen!
Beyoncé, hon menar, hon spar ej på orden, att Lady Gaga är bäst här på jorden. R&B-drottningen kan inte sluta hylla sin kollega, som hon samarbetade med i 2010 års succéhit "Telephone". ""I love GaGa. I mean, if she didn't perform and she wasn't a singer, just as a human being I love her to death," berättar Beyoncé på contactmusic.com. Men det slutar inte där: "But on top of it, she is the most talented pop star right now, and I'm so happy for her." Vackert så det förslår.

Beyoncé tror så starkt på Gagas talang att varken ägg, platåskor eller peruker är till någon hjälp. Hon skulle rocka brallorna av vem som helst sittandes i söndagsuniform vid ett piano. "If you took away every bit of costume and she just sat in front of a piano, she would still tear it down. She's just that talented, and she deserves it all. And I'm just happy to work with her. I love her." Vad som triggade denna bastanta kärlekshyllning är oklart. Men hur underbart är det inte när konkurrerande artister kan hylla varandra så totalt? Mer sånt, säger vi!

Källa : MTV


Blir Du Veckans Blogg?

Nu tänker vi köra en veckans blogg så
ifall ni vill vara med kommentera " jag är med "
Vinnare kommer att utses på söndag ! 
Lycka Till ! :D <3

Amy Winehouse funderade på Adoption

Sångerskan Amy Winehouse hittades död i sin lägenhet i centrala London för en vecka sedan. Nya uppgifter om sångerskan som nu publiceras i tidningen Daily Mirror, säger att hon hade långt gångna planer på att bli mamma när hon dog.
Dannika Augustine, 10, från St Lucia i Karibien berättar i Daily Mirror om hur sångerskan var på väg att bli hennes mamma, efter att de lärt känna henne under två år på ön dit sångerskan åkt flera gånger.
Hon Ville Så Gärna Ha Barn!
Tidningen uppger att Winehouse hade anlitat advokater.
Flickans mormor Marjorie Lambert, 57, säger till tidningen:
- Amy ville så gärna ha barn. Om hon inte hade gått bort finns det ingen tvekan om att hon skulle komma hit och slutföra adoptionsplanerna, säger hon.

Tror Ni Att Hon Skulle Ha Blivit En Bra Mamma?



Vad tycker ni om Doctor Stalker?

Alla som tycker om eller kollar på Christian Beadles kanal på youtube eller följer han på
Twitter så vet ni att han har gjort en ny låt
som heter Doctor Stalker själv tycker jag om den
Kolla själva vad ni tycker om den

Låten

Christian Beadles Youtube Kanal hittar ni HÄR

Tävling hos Dennis!

Tjotjabba!
Jag är med i en tävling om en Samsung Galaxy S2 som även har blivit utsedd till "världens bästa mobil" av många medier hos Dennis M. Tävlingen avslutas IDAG så om ni vill vara med så måste ni nog skynda er!
Klicka då HÄR om du missat tävlingen!

PIINSAAMT!!

OKej, så igår va jag och frida i Gubbo hos mormor. När vi varit där ett tag så sa mamma att vi kunde gå ner till sjön. Och jag tänkte "visst, det blir nog iaf ingen svår bit att gå" eftersom jag hade kilklackar den dan. Men det var inte direkt så roligt. För när vi gick igenom skogen så behövde vi visst gå över nå typ 'timmer'. Lite drygt, man bara liksom trampa snett hela tiden! -.-
Men iaf, när vi väl gått förbi första 'badplatsen' av de 2 vi skulle gå till och kommit till 'badplats nummer 2' så var det en tjej och en kille där. I typ min och Fridas ålder. Mamma och mormor gick upp på bryggan för att se hur det såg ut och blablabla osv. Det enda dom inte märkte var att de där 2 personerna bytte om, liite pinsamt bara. Killen behövde dra på sig en handduk och tjejen stod bara i linne...
HAR DU NÅGON GÅNG VARIT MED OM LIKNANDE?
Jag och Frida liksom var nära på att bara sticka därifrån utan mormor och mommi! :PP
Lite bilder från gårdagen jag tog me min mobil...^^
Badplats #1:
Påväg till badplats #2:
Påväg hem:
Jag tog inga bilder på badplats nummer 2 om ni undrar varför det inte finns några bilder.

Amy Winehouse - Fansen får kläderna!

Amy Winehouse's pappa, Mitch Winehouse, valde att ge bort dotterns ägodelar till sörjande fans, som samlades utanför norra London där stjärnan avled förra helgen.

— Det här är Amys t-shirtar, sa Mitch till fansen.

Tröjor, solglasögon och andra tillhörigheter delades ut.

— Detta är vad hon skulle ha velat, att hennes fans skulle ha hennes kläder.

Enligt brittiska tidningen Daily Mirror var Amys senaste pojkvän, Reg Traviss, med och hjälpte Mitch med att dela ut gåvorna.

Marcella Wright, var ett av fansen som var där. Hon hade rest från Irland till London och fick en vit väst efter sin idol.

— Det känns fantastiskt att ha fått den här, hon var en idol för mig, säger Marcella till Daily Mirror.

En del saker valde dock familjen att själva behålla, som en akustisk gitarr.

Sångerskan begravdes i onsdags och dödsorsaken har ännu inte fastställts.


Randominlägg - Bilplåtar :$

KEW :DDD
All Time Low...

Följ oss så följer vi er!

Jag har tyvärr varit tvungen att skaffa en ny Bloglovin' för att jag glömt mitt gamla lösenord och den msn jag då använde funkar inte heller längre.
Men har skaffat ny och fixat allt så nu borde Bloglovin' funka igen! ^^
Om du är intresserad av att följa oss så klicka HÄR!

Snabbnyheter - Lady Gaga in på skinnet!

Lady Gaga in på skinnet
Lady Gaga släpper en intim fotobok om sitt liv. Fotografen Terry Richardson har nära följt superstjärnan under 10 månader. Hans bilder släpps som bok den 22 november och Gaga har själv skrivit förorden.

Nicki Minaj - För sexig för Jamaica!!

Nicki Minaj går inte hem hos alla. Särskilt inte bland de lokala polismännen på Jamaica. Dessa konstaplar ligger inte direkt på latsidan när de är i tjänst. Ständigt på hugget i jakt på nya bovar - utan vare sig doughnut- eller kaffepaus. Finns det inga skurkar att haffa sysselsätter de sig med andra lösa andra brott - dansbrott till exempel.

Under en konsert på Jamaica dansade stjärnskottet Nicki Minaj på tok för utmanande för den lokala polismyndigheten på ön, vilket ledde till att hon blev åtalad för "obscenitet" strax efter att hon gått av scenen. Minaj var helt enkelt för sexig i strålkastarljuset, och kan inom kort vänta sig att en böteslapp på tusen dollar trillar ned i brevinkastet, enligt tidningen Jamaica Observer.

Nicki Minaj - för sexig för Jamaica!

Källa: MTV


Basshunter störst på Facebook!

Att Facebook det senaste året utvecklats till den ojämförligt viktigaste sociala mötesplatsen för artister och deras publik är allmänt känt. Dock publicerar den amerikanska sajten inga egna listor över musik och hur olika artists popularitet utvecklas. Låt oss därför härmed presentera den aktuella statistiken för hur många ”likes” de på nätverket populäraste Svenska artisterna har samlat på sig (siffror från Juli 2011)

1. Basshunter 1 745 282
2. Swedish house Maffia 1 667 488
3. ABBA 1 068 781
4. In Flames 607 774
5. Arash 476.509
6. Robyn 465.844
7. Lykke Li 440.811
8. Hammerfall 345.647
9. Axwell 335.030
10. Sebastian Ingrosso 321.706

(antalet Likes på officiella artistsidor)

basshunter-2011

Populärast på Facebook sommaren 2011 är alltså Basshunter. För den stora svenska publiken är artisten/producenten Jonas Altberg/Basshunter kanske alltjämt mest känd för sin numera smått legendariska sommarhit ”Boten Anna”. Med denna lista som underlag kan vi anse det bevisat att den Halmstadsbaserade artisten framgångsrikt har byggt upp en helt ny publik när han förutom den engelska ”Boten Anna”-versionen ”Now You’re Gone” som toppade såväl singellistan i UK, Nya Zeeland, Holland, Österrike och Sydafrika släppt ett halvdussin singlar som placerat sig på klubblistor världen över. Under de senaste 18 månaderna har Basshunter turnerat och uppträtt live på alla världens kontinenter med undantag för Sydamerika och Afrika där besök planeras det kommande året.

Basshunter är under sommarmånaderna baserad på Ibiza där han har återkommande spelningar men också gör ”strandhugg” runt om i Europas största sommarklubbar. Parallellt med detta avslutar han i dagarna inspelningarna av nya singeln ”Open Your Eyes” (datum TBC, tidig höst 2011) och det kommande albumt – som med undantag av Itunes-ettan ”Fest i Hela Huset” (v/s Big Brother 2011) som enbart släppts i Sverige innebär Basshunters första nya material efter ”Saturday” som släpptes i Augusti 2010.

 


Hiss eller Diss? - Skor från Mike Dirnt

Såg nyss på Greendays hemsida att Mike Dirnt släppt ett par nya skor! Jag tyckte personligen att dom var rättså snygga. ^^ Det är ett par Macbeths och här kommer lite mer info om skorna...
Stil: Schubert
Färg: Grå/Svart
Säsong: Hösten 2011
newshoes.jpg
För att se ytterliga information och större och fler bilder klicka HÄR!

VAD TYCKER DU OM SKORNA? HISS ELLER DISS?

Be på en parkering!?

Idag var vi ju och badade
jag och eve bada inte men sen kom en som heter Lasse och skvätte ner
oss med vatten så då skulle vi såklart skvätta på han så då gick vi ner till vattnet
och skvätte på han men vi vart så blöta att det såg ut som om vi hade badat -.-
men sen såg vi skit snygga killar haha med magmuskler ;P
men nu sitter vi här och skriver efter att ha vart ute ett bra tag på byn
där vi bor
och vi såg en skit konstig sak som jag aldrig har sett nåra från ett annat land kom och bad på
en parkeringplats det har vi aldrig sett
har ni sett det förut?
men vi filmade det så en video kommer upp på det senare
så får ni också se det
haha vi kan inte fatta att vi har sett det xD
garvar fortfarande
men nu ska vi hitta på nå annat roligt ! :D

Begravning för Amy Winehouse! :'(

Amy Winehouse begravning hölls i London
Vänner och familj samlades under tisdagen för att ta avsked av avlidna sångerskan Amy Winehouse. Den stillsamma begravningen hölls vid Edgwarebury Cementery i London, och följdes av en minnesstund i en näraliggande synagoga enligt MTV News. Bland begravningsgästerna fanns nära vännen Kelly Osbourne, som bar håret uppsatt i en beehive-frisyr till Amys ära.

Utanför Amys hus i Camden, London, flödar blombuketter, tända ljus och meddelanden från fansen. Amys pappa, Mitch Winehouse, var påtagligt rörd över fansens stöd när han mötte pressen utanför Amys hem. "I can't tell you what this means to us. It really is making this a lot easier. We're devastated and I am speechless. Amy was about one thing and that was love. He whole life was devoted to her family and friends and to you guys as well." 

En talesperson för Amys familj berättar för Independent om begravningen, som innehöll ett minnesvärt tal från Mitch som gav rum för både tårar och skratt. "Goodnight, my sweetheart" avslutade Amys pappa följt av familj och vänner som stämde upp i Amys favoritsång - "So Far Away" av Carole King.
Källa: MTV

Bad idag ! ;D

Tjoo
Idag så ska jag bada i sjön ( för första gången det här året )
och för att det här är första gången det här året är för att jag har badat mest i min pool och för
att det inte har vart så fint väder
men idag är det varmt så idag ska jag bada ;D
ni som har följt bloggen vet att jag och eve bada i sjön mycket förra året som t.ex. här
det var lite vad jag ska göra idag ;)
// Frida <3

Ny Musikvideo - The Quill!

Det svenska hårdrocksbandet The Quill från Mönsterås släppte tidigare denna månad sin nya video “Black Star” vilken kan ses nedan. Låten kommer från gruppens senaste album, “Full Circle”, vilket släpptes i Europa den 24 juni genom Metalville Records.


Går i Farsans fotspår...

rise-to-remain

Det brittiska hårdrocksbandet Iron Maidens sångare Bruce Dickinsons son har tagit upp sin fars karriärval. Austin Dickinson är nämligen sångare i ett metalcoreband baserat i London vid namn Rise To Remain som fått kontrakt med Iron Maidens skivbolag EMI Records. Gruppen kommer den 5 september att släppa sitt debutalbum “City of Vultures” som faktiskt spelades in redan förra året vid Tree House Studios i Chesterfield tillsammans med producenterna Carl Bown (Från Trivium) och Colin Richardson (Från Slipknot & Machine Head).

Rise To Remain spelade tidigare denna månad på den brittiska Sonisphere-festivalen och kommer i september att ge sig ut på sin första egna turné! :D

 

 


Justin Timberlake - Vill bara åka hiss ensam...

Justin Timberlakes hissfobi
"Finns det hjärterum så finns det stjärterum" är inget som Justin Timberlake lever efter dessa dagar. Timberlake gillar inte att dela med sig - särskilt inte av sitt eftertraktade hissutrymme. Justin vägrar åka hiss om han inte får åka i den själv. Denna något udda fixering offentliggjordes häromdagen under en fest i New York som hölls för nya rullen "Friends With Benefits". 

När stjärnan beslöt sig för att gå hem och nanna runt ett-tiden ville han under inga omständigheter dela hissluft med annat folk, och säkerhetspersonalen fick jobba febrilt för att få Justins planer att gå ihop. Enligt E! Online hade tre glada partygäster redan gått in i hissen när en anställd på hotellet bad hissåkarna att lämna hissen omedelbums, på grund av "hissunderhåll". När de protesterandes förklarade att det inte var något som helst fel på hissen hotade hotellpersonalen med att tillkalla förstärkning. De tre tjejerna gick snopet därifrån när de hörde en säkerhetsvakt med walkie-talkie klargöra att kusten var klar för Mr Timberlake, som glatt kunde trippa in i en folktom hiss. Vad han vill göra därinne helt ensamt är oklart...Få äran att trycka på knappen? Leka inte-nudda-mark? Släppa väder?
Källa: MTV

Regn -.-'

Tjobrää !
just nu sitter man och trökar
och det regnar
men idag så var jag och eve i Nora med eves mamma !
och vi gick lite på stan och åt noraglass och gick vid vattnet !
men nu sitter man hemma på altan och det ragnar :(
det var skönt att komma ut
men jag vet inte vad jag ska göra och eve sitter på golve och gör inge
så det är inte så roligt
imorgon så kommer pappa och Anneli åka till gotland !
och jag, elin, lina, mamma, lasse ska åka till örebro
och handla lite
(:
nu vet jag inte vad jag ska göra
// Frida <3

Amy Winehouses död! :O :'( R.I.P

Information om den brittiska Soulartisten Amy Winehouses tragiska död har släppts, inklusive foton från när det privata ambulansteamet anlände till hennes hem i Camden Square i London (för ett par timmar sedan) för att transportera hennes kropp till bårhuset.

Enligt källor, var Amys pappa Mitch ombord på ett plan till NYC när tragedin ägde rum. När han fick reda på nyheten om sin dotter, då han landat, ställde han genast in sin kommande spelning i NYC och hoppade på första plan tillbaka till London för att sörja med sin familj.

Flera hundra sörjande fans har under de senaste timmarna samlats utanför hennes hem och en våg av kändisar har redan hunnit beklaga sorgen, bland annat Jared Leto, Rocky (Billie Joe's hund), Greyson Chance, David Beckham, Ashton Kutcher,Demi Moore, Gene Simmons, Rihanna, Ricky Martin, Jessica Alba, Jessie J, Roman Keating, Pete Wentz, LeAnn Rimes, Emma Bunton och mest anmärkningsvärt Kelly Osbourne, som tweetade: “Jag kan knappt andas just nu för att jag gråter så mycket jag har precis mist en av mina bästa vänner. Jag älskar dig för alltid Amy & kommer aldrig att glömma det riktiga du!"
Som en hyllning till Amy, kan ni kolla in denna video av hennes sista stund uppe på scen. Även om hon inte själv sjöng, såg hon genuint glad ut när hon hejade på sin guddotter Dionne Bromfield.

Må hon vila i frid.

Snabbnyheter - Pink stickar!

Nu när Pink är hemma och har mammaledigt med sin åtta veckor gamla dotter Willow så har hon skaffat en ny hobby - dvs stickning! Hon håller på med en skarf i ull just nu och hon verkar vara riktigt duktig.

Jag är med i Dagensblogg ! :D

Hejsan alla just nu sitter jag och slöar framför datorn 
och har precis anmält mej till dagensblogg hos http://roonjawiinqvist.blogg.se
och hoppas på att jag och Eve vinner !
:)
// Frida

Hemma från Sälen ! :D

Hejsan alla glada eller jag hoppas att alla är glada
jag har nyss kommit hem från Sälen
och ligger nu och vilar haha fick sitta i skuffen med nästan all packning
men det var som tur var inte all packining
men i Sälen var det bra
vi kom dit på tisdagen och kom hem idag
så på tisdagen så var det ju mest att åka bil
och vi kom dit ganska bra tid för vi åkte nånstans vid 9
men jag sov typ hela tiden i bilen för vi behövde vakna kl 8
och det var ju skit länge sen man vakna tidigt men
sen när vi kom upp till stugan så fixa vi lite och sånt
på onsdagen
så fyllde min syster 16 år och då firade vi henne lite
men vi fiskade och sånt men fick ingen fisk haha
på torsdagen (idag) så åkte vi till trollskogen och gick där
för man får gå där på sommaren !
och då gick vi enda upp och sen ner igen
och när vi kom ner så tog vi en varsin glass
och sen åkte vi till stugan och då kom det några som äger stugan
och då fika vi med dom för att det är min farfars bror och hans fru som
äger stugan och farmor och farfar var ju med
men sen åkte vi hem
det var lite kort om vad jag gjorde i sälen ! :D
// Frida <3

Vanessa Hudgens - Från het till...HEMLÖS!

Vanessa Hudgens - från het till hemlös
Vanessa Hudgens genomgår en riktig makeunder inför rollen i kommande filmen "Gimme Shelter". Hennes fagra hollywoodsvall är ett minne blott - ett välmejkat anlete likaså. Stripigt hår och gravidmage står på menyn när Vanessa axlar sin livs roll - och sin livs makeunder. 

I filmen spelar Hudgens en gravid och hemlös tonåring, en roll som hon själv har ganska svårt att greppa: "I play this girl who's, like, homeless..." filosoferar stjärnan på contactmusic.com, och forsätter: "I kind of look like a boy throughout the whole movie." Misären till trots så verkar Vanessas mesta huvudbry ligga på hjässan. Att klippa sig var en mycket traumatisk upplevelse för den forna "High School Musical"-skådisen: "I miss it... My sister is, like, my best friend and she naturally has, like, the longest hair, so whenever I'm around her I'm giving her the evil eye." Well Vanessa, det är smällar man får, like, ta ute i stora vida världen, långt ifrån Disneyproduktionernas rosa high school-skimmer...
Källa MTV.se
OBS!
Detta inlägg var egentligen skrivet igår. Men jag är i Västerås idag så jag skulle annars inte hunnit blogga. Men ha en bra dag!

//Eve <3

30 Seconds To Mars @ MTV Unplugged!

Tjena.
Sitter och kollar på MTV och hittade en rad med videos från 30 Seconds To Mars (ett av mina absoluta favvoband!) där dom spelar 'unplugged' (akustiskt). Så för den som vill kolla kan ju klicka
HÄR.
,
OBS!
Det är bara en låt per video. Men nästa låt och video börjar automatiskt när den som man kollat på e slut!
+ så var detta inlägg egentligen skrivet igår. Eftersom jag e i Västerås nu och inte skulle hinna blogga idag.

Släpper skiva med kondomer!

all-shall-perish

När skivförsäljningen minskat dramatiskt på grund av den illegala nedladdningen så gäller det för skivbolag och band att vara kreativa. Det har det amerikanska metalbandet All Shall Perish tagit fasta på när de släpper sitt fjärde album “This Is Where It Ends” den 29 juli genom tyska Nuclear Blast. Förbeställer man skivan kan man nämligen få ett paket som utöver musiken även innehåller en mugg, ett shotglas, en t-shirt samt fem All Shall Perish-kondomer.

“För priset av två CD-skivor kan du bli full, ha säker sex och fortfarande stödja ett fantastiskt band. Vad väntar du på?”, lyder texten i ett pressmeddelande.

All Shall Perish besökte förra året Sverige som en del av turnépaketet Hell On Earth.

 

Källa: Musiknyheter

Snooki's nya frisyr - Hiss eller Diss?

Snookis nya hår - hiss eller diss?
Fluffiga boots, tank tops, kort-kort och sloganförsedda t-shirts i all ära - Jersey Shore-gänget är inga fashionistor av rang, direkt. Och tur är väl det. Senast ut i fugly fashion-ledet är allas vår favorit Snooki, som sportade en ny rosafärgad man häromdagen när hon filmade nya avsnitt till succéserien hamnen i New Jerseys hamn.

Ja, ni läste rätt. Snookis svarta hårsvall är nu förgyllt (?) av rosafärgat löshår som skulle göra Avril Lavigne grön av avund. Förmodligen var Nicole "Snooki" Polizzi sugen på en lite mer permanent förändring av utseendet efter den mjäkiga fejktatueringen på överarmen som hon visade upp för ett par dagar sedan. Vad tycker ni om Snookis nya makeover? För mycket blöjpunk eller pretty in pink?
Källa: MTV.se

Justin Bieber - Weddingcrash!

Justin Bieber - wedding crasher
Megastjärnan Justin Bieber verkar dras till sin egen musik som en fluga dras till en sockerbit. När JB och hans Selena satt och mös över en romantisk middag på Malibu Beach häromdagen vittrade plötsligt Justin sin egen fagra stämma en bit bort. "Jaha, och? Mer sås tack!" skulle kanske en annan ha tänkt, men inte Bieber inte. Att höra sina låtar ute borde vara vardagsmat för den 17-åriga sångprinsen, men JB kunde inte hålla sig denna gång. Han var helt enkelt tvungen att följa sin inre (och yttre) röst...

Med Selena under armen traskade Bieber bort dit hans musik hade spelats, och travade raskt in till en mycket förvånad samling bröllopsgäster. Musikvärldens "Baby" blev genast centrum för all uppmärksamhet, och poserade glatt framför gästernas kameror, som från början varit menade åt brudparet Rob och Jeanine McCool. Coola som de är, valde de att ta Justins våldgästning med ro. Det är inte varje dag man har en Bieber i närheten.

"He even took the microphone, congratulated the newlywed couple, and said a few nice words, while posing for a series of pictures with his fans. That was one of the coolest and nicest things a person of his celebrity can do, and it certainly made a memorable night for the newlywed couple Mr. and Mrs. Rob and Jeanine McCool." berättar en källa för PerezHilton.com. Vad blir nästa steg? Kanske extraknäcker Justin som präst?
Källa: MTV.se

Ny Musikvideo - Paramore!

Japp, den vart släppt för 4 dagar sen. Riktigt bra låt och Hayley Williams e ju så 7kt fin! Skulle inte skada att byta liv med henne må jag säga! :P

Sälen!

Frida är nu påväg till Sälen och det betyder att jag e typ ensam med bloggen. Jag ska försöka blogga så ofta jag kan men vem vet, det kanske inte blir så mycket mer än 2 inlägg per dag typ! Jag hoppas att det räcker. :)
'
Annars har jag inte gjort så mycket, var uppe till typ 02.30 igår. Så jag sovde till 11.25 idag! ;P
,
Nu har jag upptäckt att min dator e jättedammig så jag ska göra rent den nu!
Ciao and See Ya Later!
//Eve <3

RÖSTA!

Tjabba Tjena!
Ville bara säga att den 5:e Augusti så slutar omröstningen på Teen Choice Awards för "Best Music Male Artist 2011".
Om det är intressant så klicka HÄR och rösta på den person just DU tycker är värd priset!

Lady Gaga Avstängd från Youtube?!

Lady Gaga avstängd från YouTube!
Lady Gaga, som med sina miljontals och åter miljontals visningar har blivit drottningen av YouTube, har plötsligt blivit nedknuffad från tronen. YouTube har nämligen stängt av hennes konto! Många små monster som var ute efter sin dagliga Gaga-fix chockades svårt under gårdagen då de inte kunde klicka sig in på superstjärnans YouTube-kanal. Istället möttes de av ett snopet: "This account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's Copyright Policy."

Say...what? Enligt Time Out Tokyo ska Gaga blivit avstängd från sidan på grund av att hon tidigare postat ett 10-minuter långt klipp från hennes uppträdande på den japanska showen "SMAP x SMAP som inte hade godkänts av det japanska tv-bolaget Fuji TV network. Inga representanter från Gaga eller YouTube har ännu kommenterat händelsen. Klippet i fråga visar monsterstjärnan framföra ett medley av hennes hits tillsammans med det japanska pojkbandet Smap. Innan avstängningen var Gaga mycket exalterad över framförandet i Japan, och tvittrade: "My performance+cooking show appearance on Smap Smap is airing now in Japan. Kawaii Monsters!" Det var då, det. Vågar vi gissa att hon inte är lika pepp idag?
Iaf så är kontot nu uppe igen! (Tur de!) ^^
Källa: MTV.se
//Eve

Rykten...

Det har gått en del rykten om att MCR (My Chemical Romance) håller på att skriva ett nytt album! Det är egentligen ingen nyhet eftersom vi MCR-fans vet att dom brukar skriva på sina turneér. Men det är ändå rättså spännande...kommer dom lyckas få det albumet lika bra som 'Danger Days: The true lives of the fabulous killjoys'? Eller blir det en flopp? Vad tror du?



Grattis Tré Cool !! :D

 

DRUM! Magazine har redovisat vinnarna i den sextonde upplagan av Drummies!

Tidningens läsare och sidans besökare får rösta på sina favoriter bland både trummisar och utrustning i olika kategorier, allt från ”Best Gospel/Worship Drummer” till ”Cymbal Of The Year”. I år segrade Tré Cool i kategorin ”Punk Drummer Of The Year”.

Huvudkategorin ”Drummer Of The Year” vanns av den skicklige Mike Portnoy som tidigare spelat med Dream Theater och nyligen med Avenged Sevenfold.

Tré har tillsammans med Travis Barker från Blink-182 ochAdrian Young från No Doubt varit nominerad till ”Punk Drummer”och ”Alternative Drummer” många gånger tidigare och Green Days egen duracellkanin tog hem priset som bäste punktrummis 1996 och 1999.

År 2005 blev det storslam för Tré Cool i Drummies!-omröstningen efter att Green Day rockat världen medAmerican Idiot. Då vann han hela fem kategorier, ”Drummer Of The Year”, ”Alternative Rock Drummer Of The Year”, ”Punk Drummer Of The Year”, ”Studio Drummer Of The Year” samt ”Mainstream Rock/Pop Drummer Of The Year” och nu är han alltså tillbaka som vinnare.

Konstigt nog har Tré aldrig varit nominerad i ”Live Performer”, det borde nästan vara hans specialkategori. Vem gillar inte att se Mr. Cool showa live? Vilket är ditt favoritklipp med Tré Cool? Kommentera och länka gärna här under!

Källa Greenday.se

 

// Frida <3


No More Black Eyed Peas ?

The Black Eyed Peas kommer sprida sina ärtor på annat håll i ett tag framöver. Bandet avslöjade att de kommer att ta en paus under en konsert på Alton Towers i England, men exakt hur långt avbrottet blir vet de inte ens själva. Att ett band tar en "paus" brukar vara ett klassiskt sätt att säga goodbye för alltid, men det finns undantag. Kollegorna i No Doubt filar i nuläget på en uppföljare till albumet Rock Steady från 2001, efter en paus på lite drygt ett decennium. Var, när, hur (och om?) Fergie & co kommer att dyka upp igen återstår att se.

"We want you to know that we love you and thank you for the support you've given from the beginning," berättade Fergie för en buande publik, men lovade att de kommer att dyka upp igen: "This isn't going to be the last time you'll see us." Även bandets mångsysslare will.i.am klargjorde att Black Eyed Peas inte är helt uträknade, men vill nu satsa på sitt soloprojekt - med den blygsamma titeln "Black Einstein"...
Källa MTV !
// Frida<3 , Eve<3

Nyligen.se!

Tjabba! Jag tänkte bara säga att nu kan du lägga till våran blogg i din favoritlista på nyligen.se!
EFFIN HECK YEAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!


Jared Leto's reaktion på detta.

FAIL

Bara kolla på videon och ni fattar!

First Words Fail by epicfailcom

JUSTIN BIEBER - INTE LIKA HET LÄNGRE?

Justin Bieber - inte lika het längre?

Är Justin Biebers status som musikvärldens mesta kassa-kalv på väg att förblekna? I dagarna kom det fram att försäljningssiffrorna för tidningen Vanity Fairs februarinummer, där Bieber frontar omslaget, kan vara en av de sämst säljande upplagorna i tidningens historia, rapporterar wwd.com.

Utsålda konserter, otaliga topplistehits och hela 11 miljoner Twitter-följare till trots - är fenomenet Bieber på väg att dö ut? Eller är helt enkelt läsarna av Vanity Fair inte den 17-åriga kanadensarens målgrupp? Omslaget, där Justin syns justera sin slips med ansikte och hals täckt av läppstiftsmärken, ska "bara" ha sålts i 246,000 exemplar enligt statistiken från Audit Bureau of Circulations Rapit Report. Men förklaringen att Bieber inte faller tidningsläsarna i smaken är inte riktigt så enkel - även Bieberomslag på People Magazine och Teen Vogue ska ha sålt dåligt.

Men Justin behöver inte vara rädd. Skulle andan falla på kan han alltid köpa upp hela tidningsupplagan. "Baby"-sångaren landade förra månaden på en andraplats på Forbes lista över bäst betalda kändisar under 30, och ska ha på 12 månader ha tjänat uppemot 350 miljoner kronor. Inte illa pinkat, Bieber!
Källan MTV 

// Frida<3

TAYLOR SWIFT DIAGNOSERAD MED BRONKIT!

Många Taylor Swift-fans i den amerikanska södern kommer att gråta sönder sina gitarrfodral när de nås av nyheten att den omåttligt populära countrysångerskan är tvungen att ställa in kommande turnédatum. Men inte utan anledning - Swift har insjuknat i bronkit! 

Bronkit, även kallad luftrörskatarr, är en allvarlig inflammation på luftrören som orsakar kraftig hosta och nedsatt röstförmåga. "Speak Now"-sångerskan är nu (ironiskt nog?) ordinerad av doktorn att hålla tyst, knippa näbb, stänga butiken. En representant på hennes skivbolag bekräftar att Taylor måste vila, och att de närmast kommande showerna är inställda. Det är första gången någonsin som "den hårdast arbetande countrystjärnan i showbiz" väljer att ställa in en show. Efter att ha missat sin spelning i Louisville, Kentucky förra helgen skrev hon på Twitter: "Louisville, I so sorry to have to postpone this show to Oct 11. This is my first time having to do this. I'm so, so sorry."


det var inte roligt att höra och källan är ifrån MTV 
Hoppas att hon blir att må bättre !
Taylor Swift diagnoserad med bronkit!
// Frida <3

Justin Bieber FAIL

Jag vet att denna video e rättså gammal men det finns ändå folk som inte sett den, och så finns det ju folk som kanske vill se den igen men hittar den inte. Då kan jag säga att jag hittade den på Dailymotion. Jag hittade även videon till det föregående inlägget där. (:

Justin Bieber Fail by epicfailcom

Rihanna's Moonwalk FAIL

Här har ni en video som jag iaf tycker e riktigt failad! Liksom, VILKEN MOONWALK! den ser bara lite ut som om hon går osäkert baklänges, och därför tar väldigt små steg...



Rihanna Moonwalk Fail by epicfailcom

Gullungar!!

Hittade nyss en video med ett par urgulliga bebisar....

?

På bilden här nedanför så ser vi en bild på Pete Wentz. Men fokusera lite grann på hans pekfinger så ser man att det är "bara lite väl" krokigt...typ. Kolla själv!

Pete Wentz & Michelle Trachtenberg?

Just nu sitter jag och läser på lite olika skvaller sidor för att kunna hitta nåt lite mer intressant. Och jag har nog hittat en av dom lite mer "saftiga" nyheterna!
'
Pete Wentz och Michelle Trachtenberg har setts tillsammans vid några olika tillfällen på sistone. Dom har setts hållandes i hand och Pete och Michelle sågs ta upp saker precis där de lämnade dem i söndags när de möttes upp för en kopp kaffe i Los Angeles.
Så man kan ju börja fråga...Har dom börjat dejta igen?

Intervju - Billie Joe Armstrong & Mike Mayer

För er som tycker om att kolla på intervjuer. Här är Billie Joe och Mike Mayer! :D
'

(Jag varnar för att den är lååång!!)
//Eve <3

RÖSTA!

Hittade nyss en battle of the fans (ny) på Fuse. Det handlar om vilket band som mest förtjänar att få komma in på Rock 'N' Roll Hall of Fame, och gissa vilka som leder??
Om inte Green Day!
'
För att rösta så klickar du här ! :D
//Eve  <3

Ny Musikvideo - Takida!

Här är Takidas nya låt Haven Stay!
//Eve <3

Vad hände med Miley Cyrus?!

Okay, föreställ dej en helt vanlig dag. Jag sitter och kollar runt / uppdaterar min blogg på Tumblr. Jag hade kollat en tumblrkompis sida och gick tillbaka till min "Dashboard" som det kallas. Det är där typ en massa inlägg av folk som följer mig och som jag följer kommer upp (asså dom nyaste :P)
'
Helt plötligt ser jag en typ paparazzi blogg som lägger upp en massa typ paparazzi bilder på olika kändisar. Och när jag läser texten "ladies and gentleman! miley cyrus". Och när jag kollade på bilden så typ dog min värld för några sekunder. Asså hon var för länge sedan (typ när jag va 9-10 år! ) min idol, och som tur var gjorde hon inte bort sej så mycket då som nu! :O
'
AAh, här ser man med egna ögon f.d Hannah Montana...hoppas inte några "små barn" (mindre) ser den här bilden! :O
//Eve <3

vi älskar dej ju Malin....... Hjälp !!!

skrattar som in i he***te just nu eller inte jag utan eve ;)
jag gråter !! :O
eller nej kanske inte
men vi kollar på videos på youtube och vi kollar på
nån Malin Karlsson som har dött
usch att nån som är så ung dör och hon dog 2009 och då var hon bara 14 år
men dom som sjunger först låter lite konstiga men aja
nu ska man inte mobbas ;)
annars är låten bra :D
jag har den på hjärnan -.-'
och eve garvar när jag fjantar mej + dampar
men det är ju inte mitt fel :D
vet ni eve kan göra konstiga saker med ögonen :O
det är skita läskigt :OOOO
Jag blir skita rädd men nu ska jag inte prata om det
men ifall ni ser en som gör konstiga saker med ögonen så
vet ni ju vem det är eller hur ?
testade nyss ett nytt nagellack som jag trodde var rosa eller typ hudfärgat men
det var inte det !!!
det var .....
genomskinligt ! :O
och pappa köpte det till mej
men det vart ingen stor förändring på mina naglar !! :(((
eller jo dom vart ju blanka !! :DDD
nu ska jag inte dryga ut det här inlägget mer
såååå ...
HEJDÅÅÅÅ !! :D
// Frida <3 , Eve <3

Robert Pattinson och Daniel Radcliffe?!

Jag har inte tänkt på detta förut men gud vad Robert Pattinson och Daniel Radcliffe e lika! :O
Vad tycker ni? Comment and tell me?'

//Eve <3


Den akustiska sidan av Billie Joe!

Den akustiska sidan av Billie Joe!
Enda sen de började som hardcore punkare i Kalifornien i slutet av 80-talet, har Green Day vuxit till en av de största, mest framgångsrika banden i världen, med Billie Joe Armstrongs akustiska gitarr, en alltmer integrerad del av deras sound.
I början, var det dock ett tufft, minimalistiskt och argt sound som färgade deras spelningar och inspelningar, som kulminerade i två indiemördande punk album som skulle förvåna någon som börjat lyssna på bandets musik under de senaste åren.
Men även då, så edgy och punk som de var, hade Billie Joe och Co. alltid en akustisk gitarr med sig, som Armstrong förklarade för Acoustic Rock Magazine. "I början hade vi alltid med en akustisk gitarr på turné," sade han. "Våra spelningar på den tiden var bokade i källare och veteranhallar av barn som inte alltid hade rätt lagliga tillstånd och allt det där, så när en show skulle stängas för överskridande av bullernivåer, skulle vi ha en akustisk gitarr där och kunde fortfarande spela. Jag tror att det är en sak vi hade, jämfört med andra punkband: showen kunde fortsätta. Det finns en bild av oss på baksidan av Kerplunk [1992] där Tré [Cool, trummis] håller en akustisk gitarr. Den bilden togs i Tucson, Arizona, där showen lades ner eftersom folk på gatan klagade på buller. "
År 1994, då Green Day till slut fick sitt big-time shot med ett stort skivbolag och spelade in det enormt framgångsrika albumet Dookie, hade deras sound vuxit, mognat och visade upp ett djup och substans som få av deras punk kohorter någonsin kunde matcha. Istället för punk, var detta ett poppigare och mer hook-orienterat sound som drev bandet till toppen av alternative rock universe och sålde 15 miljoner album världen över.
Men den verkliga superstjärnan var fortfarande runt hörnet, och efter en kort om-gruppering och viloperioder, kom deras album (släppt 1997)  Nimrod som tog med sig en ny dynamik, dvs den klirrande ringen av Billie Joes akustiska gitarr i låten "Good Riddance (Time of your life)."
"Jag försökde göra så att den akustiska gitarren lät som ett dunkande instrument, såsom Pete Townshend gjorde," förklarar Armstrong.
Enda sen de började som hardcore punkare i Kalifornien i slutet av 80-talet, har Green Day vuxit till en av de största, mest framgångsrika banden i världen, med Billie Joe Armstrongs akustiska gitarr, en alltmer integrerad del av deras sound.
'
I början, var det dock ett tufft, minimalistiskt och argt sound som färgade deras spelningar och inspelningar, som kulminerade i två indiemördande punk album som skulle förvåna någon som börjat lyssna på bandets musik under de senaste åren.
'
Men även då, så edgy och punk som de var, hade Billie Joe och Co. alltid en akustisk gitarr med sig, som Armstrong förklarade för Acoustic Rock Magazine. "I början hade vi alltid med en akustisk gitarr på turné," sade han. "Våra spelningar på den tiden var bokade i källare och veteranhallar av barn som inte alltid hade rätt lagliga tillstånd och allt det där, så när en show skulle stängas för överskridande av bullernivåer, skulle vi ha en akustisk gitarr där och kunde fortfarande spela. Jag tror att det är en sak vi hade, jämfört med andra punkband: showen kunde fortsätta. Det finns en bild av oss på baksidan av Kerplunk [1992] där Tré [Cool, trummis] håller en akustisk gitarr. Den bilden togs i Tucson, Arizona, där showen lades ner eftersom folk på gatan klagade på buller. "
År 1994, då Green Day till slut fick sitt big-time shot med ett stort skivbolag och spelade in det enormt framgångsrika albumet Dookie, hade deras sound vuxit, mognat och visade upp ett djup och substans som få av deras punk kohorter någonsin kunde matcha. Istället för punk, var detta ett poppigare och mer hook-orienterat sound som drev bandet till toppen av alternative rock universe och sålde 15 miljoner album världen över.
Men den verkliga superstjärnan var fortfarande runt hörnet, och efter en kort om-gruppering och viloperioder, kom deras album (släppt 1997)  Nimrod som tog med sig en ny dynamik, dvs den klirrande ringen av Billie Joes akustiska gitarr i låten "Good Riddance (Time of your life)."
'
"Jag försökde göra så att den akustiska gitarren lät som ett dunkande instrument, såsom Pete Townshend gjorde," förklarar Armstrong.

Gullig video!

Hejsan!
Just nu sitter jag och kollar runt på MSN.se och hittade den här supergulliga videon! :3 ^~^
//Eve <3

Gratis design?

Hejsan!

Jag sitter fortfarande och letar efter sidor med bra och enkla gratis designer. Jag har hittat ett par bra sidor men vart att tänka om någon har något bra tips på en sida med snygga gratis designer!

Ni kan nog ha sett att Frida skrivit att det hände en sak igår. Men orkar inte skriva om det just nu för jag mår inte sådär jättebra idag. :/

Annars sitter jag och väntar på att pappa ska vakna så att vi kan åka och hämta mina saker hemma hos mamma. Eftersom att jag redan är här så tänkte vi att det nästan var lite onödigt att åka upp till mamma och bara vara där ett tag lixom.

Men nu kan jag inte skriva mer för att Viggo gnäller igen! :P

Skriver mer senare så See Yaa! :D

//Eve


!! :D

När jag inte får Glitter tidningar längre kommer mamma att betala
spotify umlimited till mej varje månad istället !!
:D
men just nu sitter jag och försöker väcka Eve genom att smsa
men jag förstår att hon vill sova för det hände en sak för henne igår
så nu vill hon nog sova ut lite
men hon kanske kommer att skriva om vad som har hänt
men det får hon göra liksom !
men jag vet inte vad jag ska göra idag
men idag kommer en tjej från Sthlm och ska hälsa på min syster !
och hon och min syster har inte träffats på skita länge
min klädsel idag är
en green day tröja och tajts ! :D
skriver mer senare ! (:
// Frida <3

02:24

hejsan shit klockan är skit mycke men jag är inte trött
utan mer pigg haha
men just nu ligger jag i sängen och har inge att göra
eller jo en sak leta efter designer
och sånt
för nu ska vi göra om den
och imorgon tror jag att jag och eve ska vara igen
och eve ska kanske flytta närmare mej med sin mamma till hösten
så då kommer vi nästan bo hos varandra haha ;D
men aja nu vet jag inte vad jag ska skriva så
Godnatt !! :D
// Frida <3

17 ÅR! :D

Nu e det dags att fira lite grann! Det är så att idag så firar Billie och Adrienne sin 17:e bröllopsdag! (Dvs att dom har varit gifta i 17 år!)

Sååå GRATTIS till dom! :D <3




Dåså vet ni de! (bilder - bröllopsbilder på Billie & Adrienne)


NYTT OM BLOGGEN!! :D

Heeejjj
just nu sitter jag på Eves data så nu har jag kommit in på hennes data på bloggen ;)
men vi ska göra lite nya saker på bloggen !!
och ni kommer att märka det
men det nya med bloggen är att vi kommer att skriva mer om vårt liv, green day och andra kändisar
men inte om skådespelare utan om band/sångare
så det blir inte bara om green day och vårat liv längre
så vi kommer nog att skriva om era favvo kändisar också ! :D
hoppas att ni blir att tycka om det
jag och Eve har sovit över idag med
så nu ska jag starta sims3 och
spela lite men jag skriver mer senare !!

// Frida ! <3


Beyonce....VARFÖR BLOND?!

Tjenare!
Just nu siter jag hemma hos Frida, kommer fortfarande inte in på bloggen på min nya data,  läskigt men sant. Jag beklagar för det!
Frida duschar och jag lyssnar på ny musik på Spotify. En sak jag måste ta up är Beyonce's nya hårfärg...som jag personligen absolut inte tycker om! Jag har aldrig kunnat föreställa mej henne i blont hår, och sen så BAM så färgar hon de, passar inte alls enligt mej....USCH!
Har inte så mycket att säga om Green Day, förutom att Frida har börjat lära sej spela American Idiot på gitarr, tack vare hennes kusin (nämner väldigt sällan namn). Woohoo rock on Frida! :P
Vi har sovit över från igår till ida, och eftersom våra mammor ska på fest ida så blire nog att sova över ida igen. :P
Sorry alla Beyonce fans men det e min åsikt! Bilden e iaf Grym. :P
//Eve