Nicki Minaj - För sexig för Jamaica!!

Nicki Minaj går inte hem hos alla. Särskilt inte bland de lokala polismännen på Jamaica. Dessa konstaplar ligger inte direkt på latsidan när de är i tjänst. Ständigt på hugget i jakt på nya bovar - utan vare sig doughnut- eller kaffepaus. Finns det inga skurkar att haffa sysselsätter de sig med andra lösa andra brott - dansbrott till exempel.

Under en konsert på Jamaica dansade stjärnskottet Nicki Minaj på tok för utmanande för den lokala polismyndigheten på ön, vilket ledde till att hon blev åtalad för "obscenitet" strax efter att hon gått av scenen. Minaj var helt enkelt för sexig i strålkastarljuset, och kan inom kort vänta sig att en böteslapp på tusen dollar trillar ned i brevinkastet, enligt tidningen Jamaica Observer.

Nicki Minaj - för sexig för Jamaica!

Källa: MTV


Kommentarer
Andrea

Hej! Fin blogg:)



Var gärna med i min dagens blogg:



http://lovemyblog.blogg.se/2011/july/vinnaren.html



Du har inget att förlora;)

Föreesten: Ska vi följa varandra via bloglovin?



Blogg: http://lovemyblog.blogg.se/
2011-07-30 @ 10:24:53
mysan

känner du dej nånsin nertryckt och orkar inte jobba dej upp så finns jag å prata med! vet hur de är att ligga på marken och inte orka göra nåt för alla tryckt ner än!

Förlåt om jag störde men vill kunna hjälpa om jag kan och skiter du i denna kommentar så glöm aldrig å påminna dina nära och kära vad dom betyder för dej!

Skickar en stor och varm kram till dej <3



Förstår helt om du inte gilla den här kommentaren men de är inget personligt så bli inte arg!



Blogg: http://myedenvad.blogg.se/
2011-07-30 @ 14:12:26




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback