Emily's Army och Kyary Pamyu Pamyu!

MTV News 'James och MTV Buzzworthys Tamar tar en paus för att sitta ner och diskutera de band som kan överta LMFAO och Pitbull platser som sommarens breakout stjärnor. Ja, det finns band som tar tillbaks allvarlig värme medans augusti går vidare.
Här är en tease: En person i ett av dessa band har ett "blodsband" till Billie Joe Armstrong  (från Green Day), bandet för oss mycket tillbaka till ljudet av summer of '96.
Titta på den senaste episoden av 'Bigger than Buzz'
James (MTV news) och Tamar (MTV Buzzworthy) tar en paus för att sitta ner och diskutera de band som kan överta LMFAO och Pitbulls platser som sommarens breakout stjärnor. Ja, det finns band som tar tillbaks allvarlig värme medans augusti går vidare.
Här är en tease: En person i ett av dessa band har ett "blodsband" till Billie Joe Armstrong (från Green Day), bandet för oss mycket tillbaka till ljudet av summer of '96.
Titta på den senaste episoden av 'Bigger than Buzz':


Get More: MTV Shows

Dessutom, vill vi tacka James och Tamar för att introducera oss till ett under från Japan きゃり ー ぱみゅぱみゅ (det betyder: Kyary Pamyu Pamyu) med sin 'vilda' "PonPonPon." Det finns tillräckligt med ögongodis i den här videon för att få Katy Perrys "TGIF" verka sockerfri. Ja, detta händer faktiskt i hennes video:
Kyary Pamyu Pamyu's video:
'

Kommentarer
LINDSHE - svart bälte i shopping! -

God morgon Yes! :) Sovit gott? Det har jag :)



Snygg bloggdesign tjejen! Gjort den själv? :) <3



Blogg: http://lindshe.blogg.se/
2011-08-09 @ 09:25:47




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback