Justin Bieber sadlar om till rappare...

...om än för bara en kort stund.

("Rare" bild på JB och Selena!)
Lagom till helgen släpptes nyheten alla väntat på – pop-prinsen Justin Bieber har vänt kebban bak-och-fram, hasat ner brallorna ytterligare några centimeter och filat i timmar på sin beatbox-teknik. Stunden är kommen. Justin Bieber har blivit rappare! 

JBs alterego Shawty Mane, en MC i sina bästa år, har åter fått komma fram till ytan på Chris Browns senaste mixtape "Boy in Detention" som släpptes i dagarna på Chris Browns hemsida. Justin var självklart mäkta stolt över sitt andra jag: "SHAWTY MANE!! I'M BACK!" vrålade han ut på Twitter. Det är inte första gången som Justin axlar rollen som Shawty. Den lille rapparen såg dagens ljus så sent som förra året i en egenupplagd video på nätet, samt i Sean Kingstons låt "Won't Stop". Och det slutar inte där. "Baby, I'm your doctor. I could be your rocker. Swaggin', I'm not braggin' but I swear that I could rock ya, baby" rappar Shawty Bieber som om han inte gjorde något annat. Killen har koll. 

Eller, som han själv uttrycker det, "I'm not crazy. I got swag like Patrick Swayze." U-huh. "No one put's Bieber in the corner" är allt vi har att säga om den saken...
VAD GÖR JUSTIN BÄST? rappa eller rensång?

Källa : MTV


Kommentarer
fanny

Svar:nej, syrran gjorde designen;-) har du någon one piece?



Blogg: http://fannfanns.webblogg.se/
2011-08-09 @ 13:56:15




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback